« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Отбелязваме 6 май с поклонение пред мощите на Свети Георги

Май 5, 2017 Бургас
По традиция 6-ти май - Гергьовден, Ден на храбростта и българската армия, ще бъде отбелязан в Бургас с тържествени ритуали по полагане на венци и цветя при паметника на 24-ти пехотен черноморски полк и водосвет за здраве и благоденствие на българската армия пред храм "Св. св. Кирил и Методий".

Брюксел проверява програмата за саниране

Май 5, 2017 България
В началото на май Банката за развитие към Съвета на Европа ще извърши проверки на място на изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

Безсмъртният полк с шествие за 9 май в Бургас

Май 5, 2017 Бургас
Шествие на Безсмъртния полк на загиналите в борбата против фашизма ще премине през центъра на града на 9 май. Проявата е по повод 72 години от Победата над хитлерофашизма. Шествието е част от световната инициатива "Бессмертный полк".

Манолова предлага таван за таксите на ЧСИ

Май 5, 2017 България
Да бъдат намалени таксите на частните съдебни изпълнители като сборът от всички, събирани от тях такси, да не може да е по-висок от размера на задължението. Това предлагат омбудсманът и граждански организации.

Министър Ангелкова разпореди проверка за унищожените дюни в Слънчев бряг

Май 5, 2017 Бургас
Министърът на туризма Николина Ангелкова и министърът на околната среда и водите Нено Димов възложиха да се направи проверка за състоянието на дюните на Южен и Централен плаж в Слънчев бряг.

Петролът поевтиня за първи път от шест месеца

Май 5, 2017 Светът
Петролът продължи да поевтинява и тази сутрин, като цената на сорта брент спадна до най-ниското си равнище от ноември 2016 г. на фона на избледняващите шансове на ОПЕК да повлияе върху излишъците от суровината в глобален мащаб.

Как да посетите Северна Корея като турист

Май 5, 2017 Любопитни
Тя е всичко друго, но не и класическа ваканционна дестинация. Вероятно обаче именно затова хората са толкова любопитни да посетят Северна Корея. Може да ви се стори изненадващо колко лесно е да я посетите.

Багери унищожават и последните дюни на Слънчев бряг

Май 5, 2017 Бургас
Багери унищожават едни от малкото останали дюни на плажа в Слънчев бряг. Екоинспекцията в Бургас започна спешна проверка по случая. Зрител на bTV сигнализира, че се разхождал по централния плаж в Слънчев бряг, когато видял багер върху дюните.

Христо Димитров – Хиндо: Трябва да се правят български филми за нашите проблеми, каквито и да са те

Май 5, 2017 Интервю
За Хиндо, за киното, живота и иглените уши

За него по-интересното кино е документалното, защото е реално, за реални хора и събития, характери, проблеми. И съжалява за неистовите напъни на съвременното българско кино да подражава на американските екшъни.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!