Общината поощрява със стипендии най-успешните си ученици

Февруари 23, 2017 Бургас
От тази година стартира изпълнението на общинската програма "Бургаски деца", която ще насърчава и подкрепя изявени ученици в областта на образование, наука и изкуство. За начало тя е финансово обезпечена със 150 000 лева и резерв за допълнителни разходи.

„Бургасбус“ организира информационна кампания за новите промени

Февруари 23, 2017 Бургас
От 24.02.2017 г. Бургас ще се сдобие с три нови линии. Тъй като всяка промяна може да е объркваща за някои граждани, „Бургасбус“ ще постави на повечето по-големи спирки подробна информация за на новите Б11, Б12 и 9.

Центърът за подкрепа на жертви на сексуално насилие разширява екипа си

Февруари 23, 2017 Бургас
Центърът за подкрепа на жертви на сексуално насилие "Вселена", който бе открит чрез реализирането на съвместен проект между Посолството на Великобритания и Община Бургас, ще увеличи екипа си от специалисти, като най-голяма към момента е нуждата от юрист.

НАП запечата 39 обекта за данъчни нарушения

Февруари 23, 2017 Бургас
Общо 39 търговски обекта, 10 от които само в град Бургас и 29 на територията на областите Бургас, Ямбол и Сливен, са запечатани от териториалната дирекция на НАП Бургас за данъчни нарушения от началото на годината.

Започнаха да мият улиците след тежката зима

Февруари 23, 2017 Бургас
С първите топли слънчеви лъчи и положителни температури в Бургас започна и мащабно почистване на уличните платна от наслоената през зимата кал и използваните специални антилед материали.

Все повече бургазлии осиновяват кучета

Февруари 23, 2017 Бургас
Усилията на Община Бургас за регулиране популацията на безстопанствени кучета дава положителни резултати за поредна година. През 2016-та година новоприетите и регистрирани в приюта бездомни кучета са 222.

Учители в Бургас превръщат в традиция родителските срещи в бар

Февруари 23, 2017 Бургас
Разговорът за алкохола и отлагането на първата консумация събра за втора поредна година учители и психолози в Бургас и Варна. „Имаме удоволствието да се завърнем отново и да разискваме темата с училища-партньори на програмата, както и да срещнем нови приятели.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!