Всяко дете, трябва да изживее своето коледно чудо

Декември 22, 2017 Бургас
Кампанията на Областният координационен механизъм за деинституционализация на деца (ОКМД) се провежда за втора поредна година, а организаторите отчитат нараснала активност към апела за съпричастност.

Новите подоходни декларации вече са достъпни в сайта на НАП

Декември 22, 2017 България
Новите годишни данъчни декларации за облагане на доходите на физическите лица и за корпоративни данъци за 2017 г. вече са публикувани на сайта на НАП на адрес http://www.nap.bg/.

Остров Света Анастасия празнува имен ден с рок концерт на площад „Кирил и Методий“

Декември 22, 2017 Бургас
Днес, 22 декември, почитаме Света Анастасия Фармаколитрия - покровителка на едноименния остров, превърнал се в емблема за Бургас. Честито на всички именици и островитяни! Бъдете здрави и нека светицата ви закриля и през 2018 година!

Вижте Коледно-новогодишната празнична програма

Декември 22, 2017 Бургас
В края на годината е редно всеки да намери време за почивка, забавление и приятни емоции. Открийте своето събитие в коледно-новогодишната програма и го посетете. Така ще покажете и уважение към труда на артистите, които с желание ще се качат върху сцената, за да се погрижат за вашето добро настроение.

УМБАЛ осигурява денонощен спешен прием по празниците

Декември 22, 2017 Бургас
УМБАЛ Бургас осигурява денонощен спешен прием по празниците. Лекарите в отделенията работят на непрекъснат 24-часов график, с изключение на две отделения, в които няма спешност – по ревматология и физиотерапия. Те ще приемат пациенти от първия работен ден на следващата година – 2 януари.

EVN с дежурни каси по празници

Декември 22, 2017 България
Клиентите на EVN България ще могат да заплащат консумирана енергия в касовите салони на „Български пощи“ ЕАД както във всички работни дни до края на 2017 г., така и на 23 декември (събота) и 30 декември (събота), когато касовите салони на „Български пощи“ ще работят с традиционното си работно време за съботни дни.

Доган: Към днешна дата кабинетът на Борисов няма алтернатива

Декември 22, 2017 България
Големият проблем на правителството на Борисов е коалиционната му политика и по-конкретно включването на отявлени националисти в кабинета. Това заяви почетният председател на ДПС Ахмед Доган в словото си пред елита на ДПС, предаде БГНЕС.

Винетките за 2018 г. вече са в продажба

Декември 22, 2017 България
Винетките за 2018 г. са в продажба от днес. За първи път годишният стикер ще е валиден от датата на купуването му. Годишната винетка за леки автомобили струва 97 лв., 30 лв. е месечната и 15 лв. – седмичната.

Бургаската изложба „Луксът на 19 век“ ще гостува в Казанлък

Декември 22, 2017 Бургас
Два дни преди Коледа - на 23.12.2017 г. (събота), в мултимедийната зала на Исторически музей „Искра” – гр. Казанлък ще бъде открита изложба „Луксът на XIX век”, която е резултат на съвместния проект на Регионален исторически музей – Бургас и Регионален исторически музей - Русе.

Църквата почита Света Анастасия, жените не трябва да работят

Декември 22, 2017 Любопитни
На 22 декември православната църква почита деня на Великомъченица Анастасия (Св. Чьорна).

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!