Вълчо Чолаков: При бедствия Кризисният щаб да работи на терен

Ноември 8, 2017 Бургас
Достъп до системата за наблюдение на снегорините в Бургаско поискаха от Областния кризисен щаб по време на среща за зимната подготовка в областта. От там са изпратили писмо до Агенция пътна инфраструктура с искане сигналът, който излъчват GPS системите на почистващата техника да бъде видим и в Областна администрация Бургас.

EVN поема разходите за изсушаване на имотите в Камено

Ноември 8, 2017 Бургас
EVN ще осигури дейността на абсорбаторите на влага за къщите, пострадали от наводненията в община Камено, област Бургас, както и разходите, свързани с изсушаването на имотите. За целта компанията е в контакт с кмета на община Камено г-н Жельо Вардунски.

Административният съд продължава участието си в Образователната програма на ВСС и МОН

Ноември 8, 2017 Бургас
За втора поредна години бургаските административни съдии ще вземат участие в Образователната програма „Съдебната власт – информиран избор и гражданско доверие.Отворени съдилища и прокуратури”, която се осъществява по инициатива на ВСС и съгласно 5- годишно споразумение с МОН от 2016 г.

Дядо Коледа пак очаква детски писма

Ноември 8, 2017 България
И през 2017 година „Български пощи“ ЕАД ще организира традиционния си детски конкурс за най-красиво писмо до Дядо Коледа. Приказният Дядо и „Български пощи“ отново напомнят, че всяко детско писмо ще получи личен отговор от Дядо Коледа.

Почитаме паметта на Свети Архангел Михаил

Ноември 8, 2017 България
Българската православна църква почита днес паметта на Свети Архангел Михаил. Църковният празник е наричан от народа Архангеловден. Според православната църква Свети Михаил е един от седемте първенстващи ангели, стоящи винаги пред престола на Господ.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!