227 807 лв. са събрани от кампанията на БЧК

Ноември 4, 2017 Бургас
Общественият съвет за управление на набраните средства за пострадалите от наводненията в област Бургас, в който участват представители на: президентството на Р България, на институцията на омбудсмана, на ГД „ПБЗН" - МВР, на НАП, на областна администрация Бургас, на община Бургас и Камено, НСОРБ и медии, разпредели събраните средства в помощ на пострадалите от наводненията в Бургаско.

Настъпва времето на глобалното номадство

Ноември 4, 2017 Светът
Това твърди Жак Атали, френски политолог, икономист и литератор, специален съветник на президента Митеран от 1981 г., член на Държавния съвет на Френската република.

Пълна цистерна с гориво предизвика апокалиптична катастрофа

Ноември 4, 2017 Светът
Страшна катастрофа се е случила на междуградски път в Канада, след като натоварена с гориво цистерна се е врязала на скорост в ударили се по-рано автомобили, съобщава Thestar.com.

Архангелова задушница

Ноември 4, 2017 България
Църковният празник Архангелова задушница е днес. Една от трите най-големи през годината. Отбелязва се в първата събота преди Архангеловден. Тя напомня за грижите на ангелите за покойниците. Специално е посветена и на загиналите воини, затова някъде се нарича и "мъжка задушница".

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!