Награди за доброволците от Единна противоаварийна служба на фирма „Пожарна сигурност”

Януари 23, 2017 Бургас
Председателят на парламентарната група на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ връчи почетни грамоти и награди на 49 доброволци от Единната противоаварийна служба (ЕПАС) към фирма „Пожарна сигурност” ЕООД, взели участие в спасителните дейности в село Хитрино.

Здравните служби: Не пипайте умрели птици

Януари 23, 2017 Бургас
Oт Областната епизоотична комисия напомнят, че всички мерки и ограничения във връзка с регистрираните огнища на инфлуенца по птиците в област Бургас са още в сила. Институциите апелират също да не влизаме в пряк контакт с птици.

Затварят част от „Крайезерна“ за реконструкция

Януари 23, 2017 Бургас
Участъкът от улица "Крайезерна" между временната връзка при лесоцентъра и отбивката за базата на "Хидробетон" ще бъде затворен за движение. Причината за това е реконструкцията, която ще се извърши на пътното платно.

Край на опашките и лутането в УМБАЛ, приемът на пациенти вече е по-бърз

Януари 23, 2017 Бургас
Приемът на болни в най-голямото лечебно заведение в областта претърпя пълна промяна, като добрата новина за пациентите е, че процедурата вече е значително по-бърза.

Вижте изложбата българският воин през погледа на другите народи

Януари 23, 2017 Бургас
В понеделник /23 януари/ от 18.00 часа в зала "Георги Баев" на Културен център "Морско казино" ще бъде представена изложбата "Светът за българския воин".

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!