« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Шоколадът бори по-добре кашлицата от меда и лимоните

Януари 12, 2017 Здраве
Ако искаме да се справим с кашлицата, по-добре да наблегнем на шоколада, отколкото на традиционния мед и лимони, съветват специалисти от Университета в Хъл.

Влаковете в Холандия вече се движат с вятърна енергия

Януари 12, 2017 Светът
Холандия е първата страна в света, чиито държавни желзници ще се захранват изцяло с възобновяеми енергийни източници. От 1 януари 2017 г. всички електрически влакове на държавната железопътна компания "Ен Ес" (NS) се движат само с електричество, генерирано единствено от вятърни електроцентрали.

Чистят вътрешни улици поетапно

Януари 12, 2017 Бургас
От днес започва поетапно почистване на приоритетни вътрешни улици в Бургас, по които не минава градският транспорт. Заедно с тях се чистят пространствата около спирките, детските градини и училищата.

Благословената германска икономика

Януари 12, 2017 Светът
През 2017 германската икономика не само ще запази стабилност, но и ще расте. Такива са прогнозите на икономистите, които посочват оптимистичните тенденции: хората имат пари, общините също инвестират, потреблението расте.

Microsoft на съд заради причиняване на психически травми от брутални видеа и снимки

Януари 12, 2017 Светът
Двама бивши служители на Microsoft са завели дело срещу компанията заради причиненото им посттравматично стресово разстройство (ПТСР), след като са били принудени да гледат видеа с детска порнография, содомия и убийства като част от служебните си занимания.

Морето замръзна, корабът „Анастасия" се превърна в ледена скулптура

Януари 12, 2017 Бургас
След повече от половин век морето край Бургас отново замръзна. Рядкото явление може да се наблюдава  най-ясно на пристанището в Сарафово, както и  край Морска гара.

Снегът продължава. Как да се опазим от травми?

Януари 12, 2017 Здраве
Достатъчно е само да се покажете навън и представата ви за снежната бяла зима ще придобие далеч по-мрачни краски. Непочистени тротоари, улици, по които преминаващите коли ви обстрелват с пръски снежна кал, щипещ бузите студ…

Пушачите в Русия с удължено работно време

Януари 12, 2017 Светът
Това е решило Министерството на здравеопазването в Русия, което предложило на работодателите официално да увеличат работния ден на пушещите работници.

Скандалът с Русия и Тръмп - какво знаем досега

Януари 12, 2017 Светът
Информацията, че Кремъл разполага с компромати, с които може да изнудва избрания за американски президент Доналд Тръмп; че поне от пет години Москва подкрепя бизнесмена и че щабът му е обменял данни с руската власт доведе до грандиозен скандал.

Край на частните арбитражни съдилища за потребителски спорове

Януари 12, 2017 България
Депутатите приеха на второ четене днес изменения в Граждански процесуалния кодекс, с които забраниха потребителските спорове да се решават от арбитражни съдилища. Промените бяха предложени от омбудсмана Мая Манолова.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!