Областна администрация Бургас има двоен повод за гордост

Септември 27, 2016 Бургас
В седмицата, в която заместник областният управител Севдалина Турманова се яви на конкурс и стана професор в Университет "Проф. д-р Асен Златаров", главният секретар Валентин Люцканов завоюва 25-то място на Световното първенство по подводен риболов.

Община Бургас провежда безплатни обучения за пестене на енергия

Септември 27, 2016 Бургас
Община Бургас, в партньорство с "Технически университет-София-Технологии" ЕООД и "Норск Енерджи" - Кралство Норвегия, изпълнява проект "Повишаване на енергийната ефективност на централно топлоснабдяване на три общински сгради за образование в гр. Бургас, ж.к. "Меден рудник".

Пенсионери от цялата страна в новото издание на фестивала „Сребро в косите, песен в душите“

Септември 27, 2016 Бургас
Десетки състави и индивидуални изпълнители от цялата страна ще участват в шестото издание на най-голямото събитие у нас, посветено на българските пенсионери - националният фестивал "Сребро в косите, песен в душите - край морето на Бургас". Очакват се общо над 700 души.

Днес Община Бургас предлага преференциални цени за туристически посещения

Септември 27, 2016 Бургас
От 1980 година насам 27 септември се отбелязва като Световен ден на туризма. С тази инициатива ежегодно се привлича вниманието на международната общност към изключително важната роля на туризма в социалния, културния и икономическия живот.

Бургазлии участваха в националния тракийски женски събор-поклонение в с. Аврен

Септември 27, 2016 Бургас
80 тракийци от Бургас пропътуваха половин България, за да се включат в националния женски събор-поклонение в село Аврен, община Крумовград. Той е посветен на паметта на избитите 42 жени и деца от село Манастир.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!