Тази събота откриват ловния сезон

Август 11, 2016 Бургас
Откриването на ловния сезон на пъдпъдъци, гургулици, гривяк, горски бекас и обикновена бекасина е тази събота – 13 август. С цел предотвратяване на нарушения при ползване на дивеча и нещастни случаи при провеждане на ловни излети, РДГ Бургас организира съвместни проверки с представители на МВР, горските стопанства и ловните сдружения по спазване по Закона за лова и опазване на дивеча, проверки на оръжието и употреба на алкохол.

7 нови автобуса стават част от градския транспорт в града

Август 11, 2016 Бургас
"Бургасбус" продължава да обновява автопарка си. Общинската фирма приключи процедурата по закупуване на 7 чисто нови съчленени автобуса на полската марка "Solaris". Разрастването на автопарка е наложително, за да се подобрят условията на пътуване до двата нови квартала на Бургас - "Черно море"  и "Рудник".  

Георги Мархолев с концерт „Вечният рокендрол" на Охлюва

Август 11, 2016 Бургас
Създателят и вдъхновител на група "Сънрайз" - Георги Мaрхолев, ще зарадва почитателите на рок музиката с концерт под надслов "Вечният рокендрол" в петък, на 12-ти август, от 20:30 часа на открита сцена "Охлюва". Мястото носи огромен сантимент за талантливия музикант, тъй като точно тук преди 30 години той излиза за първия официален концерт на група "Сънрайз", която е  наследник на рок група "Дъга".

Народният певец Костадин Михайлов празнува рожден ден с концерт

Август 11, 2016 Бургас
Младият народен изпълнител Костадин Михайлов ще отпразнува 25-я си рожден ден по нетрадиционен начин. Той е избрал вечерта в неделя - на 14 август, да бъде на сцената на летния театър в Бургас и да празнува заедно с приятели и почитатели в Летния театър на Бургас. Затова и входът на концерта е свободен – като на празник.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!