Днес е Никулден. Честит празник! Включете се в тържествата за празника на Бургас

Декември 5, 2016 Бургас
Община Бургас кани всички свои жители и гости да се включат в честванията по повод празника на града и да преживеят заедно тази незабравима емоция, за която големият наш съгражданин, поетът Христо Фотев, би казал: "Не е измислица морето и щастието съществува".

Наградиха отличниците на Бургас

Декември 5, 2016 Бургас
Най-успешните в учението през изтичащата година бургаски деца бяха отличени днес със специални грамоти. В церемонията по връчването им се включи кметът Димитър Николов. Любезен домакин на събитието бе Бургаският свободен университет.

Министерството на туризма прави проверка на плажа на къмпинг Оазис

Декември 5, 2016 Бургас
По разпореждане на министър Николина Ангелкова, Министерството на туризма инициира съвместна проверка на ангажираните институции във връзка със сигнала за заравняване на дюни на плажа при къмпинг Оазис. В нея ще се включат представители на РИОСВ – Бургас, областна администрация – Бургас и община Царево.

Със спортен празник откриха обновеното дворно пространство в ОУ „Елин Пелин“

Декември 5, 2016 Бургас
Бургаското ОУ "Елин Пелин" вече разполага с изцяло обновено и реконструирано дворно пространство с модерни съоръжения  за провеждане на задължителната подготовка по физическо възпитание и спорт на открито за 1050 ученици.

Пристанищата в Марсилия и Бургас ще си сътруднчат

Декември 5, 2016 Бургас
Меморандум за сътрудничество беше подписан от ръководителите на „Пристанище Бургас” ЕАД и „Пристанище Марсилия-Фос”. Подписи под документа положиха изпълнителният директор на бургаското пристанище Диян Димов и президентът на пристанището в Марсилия Кристине Кабо Уерел.

Предлагат нови въздушни линии за по - дълъг туристически сезон

Декември 5, 2016 Бургас
Бургас, Несебър, Поморие и Созопол обединяват усилия в търсене на възможности за удължаване на туристическия сезон. Четирите морски общини заявиха принципно съгласие за участие в план за стимулиране посещенията на туристи в област Бургас целогодишно.

„Добро утро, капитане“ с премиерна прожекция

Декември 5, 2016 Бургас
На 7 декември в Културен център "Морско казино" за първи път пред бургаска публика ще бъде прожектиран филмът "Добро утро, капитане" на небезизвестното трио Джеки (Георги Стоев), Джони (Георги Пенков) и Чарли (Христо Илиев).

Рекорден брой касови бележки за голямата награда в лотарията на НАП

Декември 5, 2016 Бургас
Седмица остава до тегленето на голямата награда в лотарията с касови бележки на НАП и Министерството на финансите - чисто нов автомобил. Касовите си бележки потребителите на сайта www.kasovbon.bg могат да регистрират до 16,59 ч. на 9 декември.

6 декември е неучебен ден за бургаските деца, в автобусите пътуваме без пари

Декември 5, 2016 Бургас
По традиция и тази година 6 декември ще е неучебен ден, за да може бургаските деца да се включват активно в празника на града, наред с възрастните. Много от събитията в програмата са посветени именно на тях.

Специалисти представиха съвременни ИТ решения и нови възможности за бизнеса в Бургас

Декември 5, 2016 Бургас
На 30-ти ноември в Бургас се проведе събитие на тема „Бизнес и ИТ. Нови възможности“, което представи пред аудиторията инвестиционния потенциал в „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ и съвременни ИТ решения за бизнеса.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!