Бивши възпитаници на сиропиталища харесват новия си живот

Октомври 12, 2016 Бургас
Бургас е първият град в страната, където бяха закрити всички домове за сираци, а обитателите им - настанени в защитени жилища от семеен тип. До момента на територията на морския град са изградени три центъра, където съжителстват общо 23 деца и младежи.

Картина на Георги Динев винаги напомня на Ал ди Меола за Бургас

Октомври 12, 2016 Бургас
Легендарният китарист и джазмен Ал ди Меола гостува за първи път в Бургас през 2009 г. Концертът му беше в Операта, а по това време там беше подредена изложбата "Джазопис" на художника Георги Динев.

Дете е зверски нахапано в детска градина в Бургас

Октомври 12, 2016 Бургас
По тялото на малкото момиченце ясно личат седем рани от ухапване.

Бургаската опера открива новия сезон с „Мадам Бътерфлай”

Октомври 12, 2016 Бургас
Държавна опера Бургас открива сезон 2016/2017 с произведението от Джакомо Пучини „Мадам Бътерфлай”. Трагичната история за младата гейша Чо-Чо-Сан ще завладее публиката този петък, 14-ти октомври, от 19:00ч. В главната роля ще влезе най-доброто родно сопрано - Йоана Железчева, а нейният любим – лейтенант Пинкертон, ще бъде изпълнен от тенора Георги Султанов.

Община и полиция анализират местата с най-много катастрофи

Октомври 12, 2016 Бургас
От началото на месеца по разпореждане на кмета Димитър Николов е сформирана и работи съвместна група, в която участват експерти от общинския отдел "Организация и безопасност на движението" и сектор "Пътна полиция".

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!