« ноември 2018 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Четиригодишна възпитаничка на Бургаска музикална школа ще свири в „Карнеги хол” и „Роял Албърт Хол“

Четиригодишната Елизабет Иванова, пианистка от "Музикална Работилница Веселина" в Бургас, ще свири на червения роял на Сър Елтън Джон в Royal Albert Hall в Лондон на четвърти април 2019 година. За да стигне до това участие, малката българска звездна пианистка спечели награда в специална категория „Елена Коб стар“ в конкурса ,,Ферих“ /,,Feurich“/ във Виена, където ѝ бе присъдена и специална награда в категория „соло пиано“. Там Елизабет участва и в майсторския клас на проф.Полански и свири и на концерта на лауреатите на майсторските класове. Преди да отиде в Лондон обаче, още през октомври тази година на Елизабет Иванова ще ѝ се наложи да пътува до Ню Йорк, за да вземе участие в концерта на лауретите от Международния онлайн-конкурс „Златни класически музикални награди“ /,,Golden Classical Musik Awards”/. Концертът ще се проведе в един от най- прочутите световни концертни комплекси „Карнеги хол“ /Carnegie Hall/. Новината дойде преди няколко дни, когато малката звезда, която свири едва от осем месеца, получи Първа награда в Конкурса за изпълнението ѝ на произведението ,,Дъжд и дъга “ от Сергей Прокофиев. Именно това изпълнение на трудното за тази възраст произведение носи поканата за престижното участие на Елизабет в Ню Йорк. За осемте месеца, в които Елизабет е обучавана от бургаския клавирен педагог Веселина Колева, наградите следват една след друга- трета награда и специална награда за най-малък участник в Международен конкурс "Звукът на времето" във Велико Търново; Първа награда за соло пиано в категория от 7 до 10 години в международен конкурс "Радост на брега"- Созопол. В същия конкурс, в клавирно трио с още двама възпитаници на "Музикална Работилница Веселина“- на 6 и на 7 години, печели втора награда. В конкурса „Свят, изкуство и море" в комплекса „Златни пясъци“ Елизабет става Лауреат първа степен за солово изпълнение на пиано... Последната изненада, която Елизабет поднесе, е новината, че „Университет за музика и сценични изкуства“ във Виена, /University of music and performing arts Wien/, основан през 1817 година, я кани за своя ученичка в специалния клас за даровити деца. Елизабет започва да свири едва на 3 години и 7 месеца.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

0 #1 Jenny 25-10-2018 05:20
I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you can earn additional bucks every month.
You can use the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites), for more info simply search in gooogle:
boorfe's tips monetize your website

My weblog :: BestKandace: https://CleverNannie.blogspot.com
Отговор

Най-четени

Наградиха шампиони в бойните спортове и плуването

  • 16 Ное 2018
  • 45
Община Бургас отличи бургаски спортисти, спечелили купи и медали от международни и световни състезания.

СК „Акулите” спечели Burgas swimming open 2018

  • 16 Ное 2018
  • 42
Първото издание на „Burgas swimming open 2018” премина при изключително голям интерес в Парк Арена ОЗК в Бургас.

Ева, Вики и Криси спечелиха място в националния

  • 16 Ное 2018
  • 39
Спортен клуб по художествена гимнастика „Олимпия” стана първият бургаски клуб, от който едновременно три състезателки успяха да спечелят места в националния състав.

Плувците на „Метропол” се наредиха в топ 3

  • 16 Ное 2018
  • 37
С триумф завърши участието на ПК „Метропол” в Burgas swimming open 2018.