Без тролеи през почивните дни, правят профилактика

„Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че на 5, 6 и 7 май 2018 г. /събота, неделя и понеделник/ поради техническа профилактика на въздушно-контактната мрежа и токоизправителните станции, тролейбусни линии Т1 и Т2 няма да бъдат обслужвани. Пътниците, които разполагат с валидни абонаментни карти за пътуване за тролейбусите, ще могат да ги ползват на 5, 6 и 7 май в автобусите по линии № Б11 и № Б12 както следва: от Меден рудник в посока ЦГЧ – в участъка от Терминал Меден рудник до спирка Дунав; от ЦГЧ в посока Меден рудник  – в участъка от спирка Дунав до Терминал Меден рудник. Притежалите на електронни карти със зареден месечен абонамент (ученици, пенсионери и др. правоимащи съгласно решение на Общинския съвет Бургас) задължително трябва да се валидират. Безплатно издадените талони, даващи право за пътуване в тролейбусите няма да важат в горепосочените линии. През трите дни автобусите по линии Б11 и Б12 ще пътуват с разписания за делнични дни (без курса на Б12 в 4:40 от М. рудник). Всички останали линии в градския и междуселищен транспорт ще бъдат обслужвани по установените разписания за съботни и съответно празнични (неделни) дни. На 5, 6 и 7 май 2018 г. касовите салони на Дружеството ще работят със следното работно време: Транспортна къща – 5 и 7 май – от 08:00 до 17:15 ч.; – 6 май – почивен дeн; Терминал Меден рудник - 5 май – от 08:30 до 16:45 ч.; – 6 и 7 май – почивни дни; Каса Камено – 5 май – от 07:00 до 13:00 ч. – 6 и 7 май – почивни дни; Каса Поморие - 5, 6 и 7 май – почивни дни Автогари Юг, Запад - касовите салони работят без почивен ден!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Борбата със сивия сектор и улесненото администриране обсъдиха ръководството на Агенция „Митници“ и представители на алкохолния сектор

  • 28 Мар 2024
  • 19
Ръководството на Агенция „Митници“ се срещна с представители на десетте най-големи компании в сектора за производство и търговия на алкохолни напитки.

Специализирана полицейска операция се провежда в центъра за временно настаняване на мигранти в столичния квартал "Овча купел"

  • 28 Мар 2024
  • 39
Специализирана полицейска операция започна в центъра за временно настаняване на мигранти в столичния квартал "Овча купел".

Руска компания започва производство на Citroen в бившата фабрика Stellantis

  • 28 Мар 2024
  • 120
Руската компания Automotive Technologies в сряда съобщи, че е започнала да сглобява моделите на Citroen C5 Aircross на партиди в завод южно от Москва, бивш собственост на Stellantis, като автомобилите са настроени ще се продават в представителствата от май.

Агресията става основно престъпление срещу мира в НК

  • 28 Мар 2024
  • 103
Престъплението „агресия“ във всички негови форми става основно „престъпление срещу мира“ в Наказателния кодекс (НК). Като отговорност за агресия ще се търси от военните или политически водачи на държавата, а не от преките участници в конфликтите.

Министър Вътев: Има сериозен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти

  • 28 Мар 2024
  • 100
Има огромен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти.