Новото издание на цветно изложение „Флора Бургас“ идва „С поглед в бъдещето“

"С поглед в бъдещето" е мотото на предстоящото ново издание на цветното изложение "Флора Бургас". То ще се проведе в дните от 28 април до 7 май, а подготовката му вече стартира. Производители и вносители на цветя, посадъчен материал, архитектурни и художествени изделия и елементи, лека градинска техника, препарати и други експонати, имащи отношение към тематиката на изложбата, могат да подават своите заявки за участие. Подробна информация, регламент, покана и форма на заявката може да видите тук: https://www.burgas.bg/bg/info/index/1267 Върху темата С поглед в бъдещето" ще работят флористи, производители и вносители на цветя, ландшафтни архитекти. Община Бургас вярва, че за поредна година те ще демонстрират своята креативност, за да превърнат експо центъра в Морската градина и територията около него в един от най-красивите и уханни кътове на Стария континент. Подробности за всеки един от участниците, предлаганите цветя, подготовката на арт инсталациите, тематичните демонстрации и презентации, част от "Флора Бургас'2018", може да следите в специално създаденото събитие във фейсбук: https://www.facebook.com/events/287515925067177/, както и в страницата на експо център "Флора": https://www.facebook.com/floraburgas/.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Руска компания започва производство на Citroen в бившата фабрика Stellantis

  • 28 Мар 2024
  • 97
Руската компания Automotive Technologies в сряда съобщи, че е започнала да сглобява моделите на Citroen C5 Aircross на партиди в завод южно от Москва, бивш собственост на Stellantis, като автомобилите са настроени ще се продават в представителствата от май.

Агресията става основно престъпление срещу мира в НК

  • 28 Мар 2024
  • 89
Престъплението „агресия“ във всички негови форми става основно „престъпление срещу мира“ в Наказателния кодекс (НК). Като отговорност за агресия ще се търси от военните или политически водачи на държавата, а не от преките участници в конфликтите.

Министър Вътев: Има сериозен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти

  • 28 Мар 2024
  • 86
Има огромен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти.

Полицията в тайландска провинция вече ще преследва маймуни, които създават проблеми

  • 28 Мар 2024
  • 93
Маймуните в тайландската провинция Лопбури са една крачка по-близо до това да приличат повече на хората: вече те също ще трябва да отговарят пред полицията, предаде ДПА.

ВИК РЕМОНТ ЗАТВАРЯ КРЪСТОВИЩЕ ПО УЛ. „ИНДУСТРИАЛНА“

  • 28 Мар 2024
  • 54
Във връзка с изграждане на промишлен водопровод на ул. „Индустриална“.