Експерти ще представят възможности за директно привличане на средства от ЕС

Бургас ще е домакин на БизнесПРО форума "Директни програми за финансиране от Европейския съюз". Доказани експерти ще споделят опита си как се печелят и управляват проекти по някои от най-популярните европейски финансиращи процедури, като COSME, ERASMUS+, Програма Хоризонт 2020 - Инструмент за МСП и др. Събитието ще се проведе на 10 октомври 2017 г. (вторник) от 9.00 ч. в Бизнес инкубатора. То се организира от списание ENTERPRISE и Комуникационна агенция ProWay, с подкрепата на Бизнес инкубатор-Бургас, КРИБ - Бургас, "Индустриален и логистичен парк - Бургас". Специално внимание ще бъде отделено на инструментите за безвъзмездно финансиране на малки и средни предприятия в сектор иновации, земеделие, образование и околна среда. Директните програми за финансиране на ЕС са точно и ясно формулирани, със сериозни бюджети и с традиции в подкрепата на бизнеса. Ключови теми и лектори:   * "Европейски програми за МСП 2014-2020" - програми, управлявани директно от Европейската комисия и ЕС, покана към Моника Панайотова - зам.-министър на българското председателство на Съвета на ЕС 2018.   * "Планът Юнкер и Европейският фонд за стратегически инвестиции" - малка ли е България за него? Какво предлага и с какви проекти може да кандидатства МСП?, Христо Стоянов - Европейски Инвестиционен Фонд /ЕИФ/.   * "Субсидии за иновации за земеделие" - какво трябва да знае българският предприемач и как да се възползва от средствата, които ЕС предоставя, Светлана Боянова - председател на Институт за Aгро стратегии и иновации.   * "Програмата ERASMUS+", покана към Таня Илиева - водещ консултант в разработване и управление на европейски проекти за бизнеса и администрацията.   * Програма Хоризонт 2020, Инструмент за МСП, д-р Никола Христович от Финсис ООД, член на БАКЕП.     За информация и регистрация: https://eufinancing.businesspro.events/home-burgas

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Руска компания започва производство на Citroen в бившата фабрика Stellantis

  • 28 Мар 2024
  • 19
Руската компания Automotive Technologies в сряда съобщи, че е започнала да сглобява моделите на Citroen C5 Aircross на партиди в завод южно от Москва, бивш собственост на Stellantis, като автомобилите са настроени ще се продават в представителствата от май.

Агресията става основно престъпление срещу мира в НК

  • 28 Мар 2024
  • 58
Престъплението „агресия“ във всички негови форми става основно „престъпление срещу мира“ в Наказателния кодекс (НК). Като отговорност за агресия ще се търси от военните или политически водачи на държавата, а не от преките участници в конфликтите.

Министър Вътев: Има сериозен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти

  • 28 Мар 2024
  • 63
Има огромен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти.

Полицията в тайландска провинция вече ще преследва маймуни, които създават проблеми

  • 28 Мар 2024
  • 78
Маймуните в тайландската провинция Лопбури са една крачка по-близо до това да приличат повече на хората: вече те също ще трябва да отговарят пред полицията, предаде ДПА.

ВИК РЕМОНТ ЗАТВАРЯ КРЪСТОВИЩЕ ПО УЛ. „ИНДУСТРИАЛНА“

  • 28 Мар 2024
  • 49
Във връзка с изграждане на промишлен водопровод на ул. „Индустриална“.