« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Нова организация за прием на болни в УМБАЛ от 23 януари

За удобство на пациентите УМБАЛ Бургас въвежда нова организация по приема на болни, която ще спести обикалянето от кабинет в кабинет. От идния понеделник (23-ти януари) цялата документация по хоспитализация и дехоспитализация ще се оформя на едно място – централна регистратура, която е разположена на входа на хирургическия корпус. Осигурени са и достатъчно регистратори, така че пръстовата автентификация, която също ще се извършва там, да е възможно най-бърза. Важно за бургазлии е да знаят, че от 23-ти януари самонасочилите се пациенти към Спешно отделение и Детския портал също ще минават през централната регистратура. На нея те ще бъдат посрещани и упътвани от супервайзорите на болницата. Порталът на Спешно отделение към Противошокова зала ще се използва само от болните, транспортирани с линейка, и хората на инвалидни колички. Призивът е всички останали пациенти да влизат през централния вход на УМБАЛ Бургас. Промените ще спестят и придвижването на пациентите от хирургическия корпус до касата в терапевтичното крило. Старата каса запазва местоположението си и ще продължи да обслужва настанените в отделенията над нея. Пациентите в хирургическия корпус ще използват новата каса, която ще се намира на централна регистратура. Новата организация е първата от добрите практики, които ръководството на УМБАЛ Бургас в лицето на изпълнителния директор д-р Мирослав Обрейков въвежда за улеснение както на гражданите, така и на персонала на лечебното заведение.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

БАБХ съветва: Купувайте козунаци през интернет платформи само от регистрирани търговци

  • 19 Апр 2024
  • 37
Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ) поддържа публичен регистър на операторите, които извършват търговия с храни от разстояние, в това число и козунаци.

ОСТАВАТ БРОЕНИ ЧАСОВЕ ДО КОНЦЕРТА „БЪЛГАРИЯ ПЕЕ” В БУРГАС 2024

  • 19 Апр 2024
  • 53
Остават броени часове до големия концерт на 8-те хорови колектива от Бургас и поредна спирка на осмото издание на Националната хорова инициатива „България пее”.

120 УЧЕНИЦИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА ИДВАТ В БУРГАС ЗА НАЦИОНАЛНАТА ОЛИМПИАДА ПО ЛИНГВИСТИКА

  • 19 Апр 2024
  • 53
120 ученици от VIII до XII клас пристигат в Бургас за участие в Националния кръг на олимпиадата по лингвистика.

МЕЖДУНАРОДНАТА РЕГАТА „ПОРТ БУРГАС“ СЕ ВЛИВА В КЪМПИНГ ФЕСТИВАЛА „EXPLORE THE WORLD“

  • 19 Апр 2024
  • 52
* Ветроходното състезание ще започне с Парад на участниците пред Морската гара

По думите на военния ни министър българското разузнаване следи ситуацията в Близкия изток

  • 19 Апр 2024
  • 77
Докладваха ни, че ударът в Иран е ограничен по военна цел.