« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

„Добро утро, капитане“ с премиерна прожекция

На 7 декември в Културен център "Морско казино" за първи път пред бургаска публика ще бъде прожектиран филмът "Добро утро, капитане" на небезизвестното трио Джеки (Георги Стоев), Джони (Георги Пенков) и Чарли (Христо Илиев). Тукашната премиера на "първия документалeн мюзикъл" - както авторите сами го определят, е част от празничната Никулденска програма на Община Бургас. Началният час на прожекцията е 18:00, зала "Георги Баев". Действието се развива в Царево, а главната роля е поверена на истински капитан - Гената, един от многобройните приятели на сценариста Чарли, чиято съдба вдъхновява авторите да заснемат лентата. "През целия филм, почти до финала, преобладава радост, веселие, песни и танци, затова и подзаглавието на филма е "Първият документален мюзикъл". В самия край следва разтърсващ обрат, който ще накара повечето зрители да се замислят. Много автори се стремят да дадат отговор на въпроса за смисъла на живота. Нашият филм няма да даде отговор на този въпрос, но се надявам някои от зрителите да си го зададат. А и това е нещо." - споделя режисьорът и продуцент на лентата Георги Стоев - Джеки.   * Авторите на филма са приятели в продължение на повече от 50 години, като освен любовта към киното и изкуството ги свързва и нестандартният поглед към света, представен в игрални и документални истории с продължителност от 5 до 90 минути. Получили са заедно и поотделно общо 43 престижни международни награди. Поставят основите на нов стил не само в българското, но и в световното кино - синема вариете, създавайки "Отец Иван и неговите деца" ("Златен Ритон" за най-добър филм), "Хляб и зрелища" (с награда за режисура от фестивала "Златен Ритон") и "Добро утро, капитане" (с премиера в програмата на 20-то юбилейно издание на София Филм Фест). "ДОБРО УТРО, КАПИТАНЕ" Документален мюзикъл Един филм на Джеки, Джони и Чарли   Режисьор - Георги Стоев - Джеки Сценарий - Христо Илиев-Чарли Оператор - Антон Стоев Продуцент - Георги Стоев - Джеки.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 197
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 227
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 182
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 225
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 196
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.