Проект „ФИЕСТА“ поощрява бургаските семейства да пестят енергия

Проект "ФИЕСТА" (Интелигентни дейности за пестене на енергия в домакинствата), в който партньор е Община Бургас, Ви предлага още възможности да спестявате енергия и средства.

Всеки, заявил своето участие в проекта, ще получи 10 % отстъпка за:

- Проектиране, доставка на оборудване, монтаж на фотоволтаични инсталация;

- Проектиране, доставка на оборудване, монтаж на термосоларна инсталация;

- Безплатен оглед и консултация на място.

За да заявите участието си в проекта и да се възползвате от предимствата, които се предлагат, Вие трябва да посетите неговата страницата в интернет - http://www.fiesta-audit.eu/bg/ и да се запишете за безплатен енергиен анализ.

Ще ви бъде изпратен въпросник, който да попълните. С попълването на въпросника Вие ще участвате в томбола с 5 големи награди на стойност 1000 лв. всяка (домакински електроуреди от най-висок енергиен клас) и 5 поощрителни награди (10 LED крушки), ще получите полезни съвети как да спестявате енергия във Вашето домакинство, както и възможността да се възползвате от намаления при изграждането на фотоволтаични и термосоларни инсталации.

До момента в рамките на проекта са извършени енергийни одити на над 100 бургаски семейства, изградено е "соларното дърво" на пл. "Тройката", проведе се първата томбола, на която бяха раздадени 3 бр. климатици, 2 бр. перални и 100 LED крушки.

ПЕСТЕТЕ И ПЕЧЕЛЕТЕ С ПРОЕКТ "ФИЕСТА"! ОЧАКВАМЕ ВИ!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Цветното изложение Флора - Бургас започва тази събота

  • 24 Апр 2024
  • 331
С „Дни на цветята“ стартира богатата лятна програма от тематични уикенди на Община Бургас за 2024. Основното събитие в програмата е любимото изложение за цветя „Флора  Бургас“.

Бюджетна почивка - без юли и август

  • 24 Апр 2024
  • 306
Почивката на море у нас и в чужбина може да бъде бюджетна, но само ако решите да почивате извън юли и август. Хотелите по нашето море отварят още от май, като офертите започват от 40 лева за нощувка със закуска.През юли и август обаче цената вече е двойна.

Свети Георги обединява седем художници именици в галерия „Ателие R“

  • 24 Апр 2024
  • 315
Седем творци именици дават началото на първата Гергьовденска изложба в Бургас. Домакин на арт събитието е галерия „Ателие R“. Изложбата се открива в навечерието на поредицата от светли празници-на 29 април от 18.00 часа в галерията на улица „Възраждане“ 25 и обединява творци с различен натюрел и търсения в изкуството.

3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места

  • 23 Апр 2024
  • 314
Общински съвет – Бургас даде „зелена светлина“ за развитие на три инвестиции на обща стойност 115 милиона лева, които да се развиват в Бургас през следващите години.

Координаторът на атаките срещу "Северен поток" изчезна безследно

  • 23 Апр 2024
  • 279
Координаторът на атаките срещу "Северен поток" Роман Червински изчезна безследно в Украйна, съобщава украинско информационно издание, цитирано от руският телеграм канал „Операция Z.