Университет „Проф. Асен Златаров“ – Бургас с номинация от Европейската бизнес асамблея - Оксфорд

Европейската бизнес асамблея - Оксфорд номинира Университет „Проф. д-р Асен Златаров” в категория „Най-добър регионален университет”. На ректора на университета – доц. д-р Магдалена Миткова се присъжда титлата „Най-добър мениджър на годината в сферата на науката и образованието”, за която тя ще получи и личен сертификат. Церемонията по връчването на наградите ще се състои на 20 декември 2016 г. в Оксфорд, Обединено кралство. Университет „Проф. Асен Златаров“ – Бургас обучава студенти студенти по 33 бакалавърски и 60 магистърски програми по 17 акредитирани направления, обезпечени с опита и познанията на над 300 преподаватели и учени. На последния академичен съвет на Университета през октомври бяха връчени свидетелства на 11 хабилитирани преподаватели в университета - трима професори в професионални направления: Комуникационна и компютърна техника, Химични технологии и Администрация и управление, сред които е проф. Атанас Щерев - националнен консултант по акушерство и гинекология, и 8 доценти – 1 в професионално направление Физика, 1- в професионално направление Психология и 6 - в професионални направления Медицина и Обществено здраве. Ръководството на Университет „Проф. Асен Златаров“ – Бургас честити на всички Деня на народните будители!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

За повишаване на оценката от матурата ще се плаща такса

  • 29 Мар 2024
  • 64
За явяване на втори държавен зрелостен изпит ще се заплаща такса, това предвижда проект за промени в Наредбата за оценяването, предложен от Министерството на образованието (МОН).

БДЖ и Deutsche Bahn сключиха договор за доставка на 76 модернизирани вагона

  • 29 Мар 2024
  • 101
Първите 19 идват в средата на април, а до началото на лятото всички вагони ще бъдат включени в състава на БДЖ

Валери Митов, БСП: Колосален внос на райски газ у нас през 2023 г. - нужна е спешна намеса

  • 29 Мар 2024
  • 91
БСП води последователна битка срещу безконтролното разпространение и продажба на опасната „мода” в последните години, предлагайки и отстоявайки както законодателни промени, така и мерки за контрол от страна на изпълнителната власт

Крепостта Порос - предшественик на съвременния Бургас

  • 29 Мар 2024
  • 130
Образователната програма “Опознай Бургас и Бургаския край” на Регионалния исторически музей ще започне месец април с интересна лектория за Античната и Средновековна крепост Порос, която се намира в местността Пода на нос Форос.

Община Бургас е поставила над 1500 кофи за разделно събиране на биоразградими отпадъци

  • 29 Мар 2024
  • 117
Повече от 1500 кафяви кофи за биоразградими отпадъци е поставила до този момент Община Бургас в комплексите „Изгрев“, „Зорница“, „Славейков“ и „Меден рудник“. Те ще обслужват както домакинствата, така и търговските обекти, които генерират подобен вид отпадъци.