« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Бойко Борисов: По-тежки санкции от тези не може да направим

Шеф на парламентарната група на ГЕРБ ще бъде д-р Даниела Дариткова. Тя е човек с качества и най-вече може да контролира групата в добрия смисъл на думата. До края на деня ще кажа кой ще замени г-жа Цачева, защото искам да направим всички проверки, за да не излезе нещо, което да връщаме кандидатурата. В рамките на днешния ден това ще се случи". Това обяви премиерът Бойко Борисов на специална пресконференция в централната на ГЕРБ след срещата със СДС. "Цветанов доста надълго обясни вчера за всяко едно нещо откъде е дошло. Много бих искал да видя нотариалните актове на всички съседи в тази сграда. Едно е да обявиш една такава цена от 2500 на квадрат, друго е да купиш на такава цена", коментира премиерът. "Още в първия момент казах, че след като не изглежда добре, ще има санкции. По-тежки санкции от тези не може да направим. Дали Цветанов остава в ГЕРБ, това е работа на структурите, те решават и си го искат. Структурите припознават Цветанов като един от важните хора", обясни той. "Вярвам му на Цветанов. Седем дни нямаше медия, която да не държеше тази тема от сутрин до вечер", каза още министър-председателят. "Мое право е да взема това решение. Абсолютна лъжа е, че има приятелски огън. Това е фалшива новина. През цялото време съм говорили с колегите, всички сме страдали от тази новина. Да не мислите, че ни беше приятно, а да не се публикува, че кредитният рейтинг е от стабилен на положителен. А ние си говорим за този гейт, където вече има и кумове и отвратихме народа", увери Борисов. "Вежди Рашидов си има фирма за търговия. Той купува апартаменти и ги препродава", добави премиерът. "Сега, съвместно ще се борим за един по-добър резултат. В коментарите, които съм чувал, мисля, че с Александър Йорданов ние можем да гарантираме, че нашите структури ще работят за всички кандидати и няма да допуснем номерца с преференциите в наши сестрински партии. Имаше такива на предишни избори, които твърдяха, че са наши сестрински партии", заяви премиерът и председател ГЕРБ Бойко Борисов. / dir.bg

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 170
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 189
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 158
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 192
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 170
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.