Унистрой холдинг в топ 7 на големите проекти в София

Известната в гр. Бургас строителна фирма "УНИСТРОЙ ХОЛДИНГ" АД, собственост на небезизвестния Велизар Алексиев, се нареди в класацията на новите големи проекти в София за 2017 г. и зае завидното 7-мо място със своя RUHouse жилищен комплекс. RUHouse се планира да е 8-етажна сграда. Постройката е от затворен тип, разделена на четири входа с общо 107 апартамента, в това число 13 мезонета/къщи, 12 апартамента с 3 спални, 55 апартамента с две спални и 27 апартамента с една спалня, СПА/фитнес, подземен паркинг със 124 места, 2 магазина и RUH офис. Сградата се намира в жк "Градина", на 400 м от южната дъга на "Околовръстен път" и на 100 м от бул. "Симеоновско шосе". Теренът южно от имота не подлежи на застрояване, което гарантира запазването на панорамната гледка към Витоша. РЗП е 19 343 кв.м (надземно) при площ на терена 4108 кв.м, с 40% озеленяване. Проектанти на сградата са "А.С.А." - проф. д-р арх. Калин Тихолов, гл.ас. д-р арх. Евгени Рафаилов, арх. Стоян Мирлев, арх. Ния Темиз, арх. Румяна Тихолова, арх. Петър Колев.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Нови четири деца от Бургас са диагностицирани с коклюш. А вас притесняват ли ви нарастващите случаи на коклюш?

  • 22 Апр 2024
  • 273
Нови четири деца от Бургас са диагностицирани с коклюш, съобщиха от Регионалната здравна инспекция. С тях регистрираните случаи на инфекциозното заболяване в областта от началото на годината до сега стават общо десет.

НАД 500 УЧАСТНИЦИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА ИДВАТ В БУРГАС ЗА НАЙ-ГОЛЯМОТО ГЕОГРАФСКО СЪБИТИЕ У НАС

  • 22 Апр 2024
  • 240
Над 500 участници от цялата страна идват в Бургас за най-голямото географско събитие у нас

ОБЩИНА БАРЛЕБЕН ДАРИ НА ОБЩИНА ЦАРЕВО ПРОТИВОПОЖАРЕН АВТОМОБИЛ.

  • 22 Апр 2024
  • 234
ОБЩИНА БАРЛЕБЕН ДАРИ НА ОБЩИНА ЦАРЕВО ПРОТИВОПОЖАРЕН АВТОМОБИЛ.

ЧЕСТВАНИЯТА НА ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ В БУРГАСКИТЕ ДЕТСКИ ГРАДИНИ ЗАПОЧНАХА

  • 22 Апр 2024
  • 251
Тематичните дни на Община Бургас и детските градини, свързани с подготовката и честването на най-значимия християнски празник - Възкресение Христово, стартират тази година от 22 до 26 април под мотото „Над зелената дъбрава пак Великден се задава“.

Проф. Мария Нейкова встъпи в длъжност като областен управител

  • 22 Апр 2024
  • 242
На кратка церемония в присъствието на служителите на администрацията проф. Мария Нейкова встъпи в длъжност областен управител на област Бургас, съгласно Решение № 284 на Министерски съвет.