« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Разпродават имущество на "Пикадили" за над 1 млн. лв.

Имущество за над 1 млн. лева на обявената във фалит търговска верига „Пикадили” е пуснато на търг от частен съдебен изпълнител. Това става ясно от справка на Камарата на частните съдебни изпълнители. На него са пуснати 14 обяви за публична продан на вещи от търговските обекти на веригата, които са собственост на фирмата „Селект трейд”, която управляваше обектите, пише „Телеграф”. Всяка публикация за продан включва група вещи, които са обявени с обща цена за продан. Има обяви, в които се продава цялостно оборудване за магазини. Огледите на стоката се извършват на място, където кандидат-купувачите могат да ги разгледат. Така оборудване може да се види в обекта на „Пикадили” на бул. „Черни връх”, бул. „Арсеналски”, кв. „Зона Б-18”, ул. „Млин камък” и други. За всяка продан е обявена първоначална цена, която ако има повече кандидати, може да се повиши. За да участват в търга, кандидатите трябва да внесат задатък в размер на 10 на сто от първоначално обявената цена и при спечелване на търга, сумата се приспада от предложената цена. Освен на „Пикадили” на търг се разпродава и оборудване на магазин от търговската верига „Карфур”. Първоначалната цена е 152 407 лв., като срещу нея се предлагат стелажи, колички за пазаруване, кошници, каси, витрини и други. Оборудването на двата магазина се разпродават, за да се удовлетворят кредиторите – банки, работници и доставчици. В началото на март тази година търговската верига „Пикадили” затвори магазините си, без да предупреди служителите си, като до този момент не е платила заплатите им. Някои от работниците имат да получават няколко месечни възнаграждения. Тогава фирмата обявява несъстоятелност, става ясно от справка в Търговския регистър. Последният протест на служителите на веригата беше в началото на миналия месец. Тогава те обявиха, че ако държавата не може да открие бившия им работодател, депутатите и правителството трябва да им платят забавените възнаграждения. Блиц

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 190
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 218
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 176
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 217
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 189
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.